Search
Close this search box.

Sugestii de Evenimente

Corturi profesionale afacere de închiriere, Shelter ar recomanda 4 serii pentru referință în funcție de ocazie, situația locului de muncă, bugetul și tipul evenimentului.
2019 a venit, unele dintre cupluri sunt de planificare nunta lor 2019. De la petrecerea de dinaintea nuntii, la ceremonie, banchet si chiar dupa petrecere. Sunt multe lucruri care trebuie pregătite. Culoarea tematică a locului de nunți va fi o parte importantă a planificării nunții. Doriți să obțineți o idee de culoare pentru ziua dvs. mare în 2019? Verificați următoarea culoare care va apărea în acest an.
Deoarece taxa de construcție costisitoare a teatrului de proiecții din cărămidă, domul de proiecție din oțel devine din ce în ce mai popular datorită dimensiunii sale flexibile și funcției rentabile. În același timp, puteți lua în considerare siguranța întregii structuri datorită construcției sale metalice. Astăzi, vom împărți performanța de siguranță a structurilor domului de proiecție din oțel.
Construirea unei stații de ghemuire / ecologie nu este o treabă ușoară la început.  Shelter oferă clădire prietenoasă cu mediul pentru a vă ajuta să construiți întreaga stațiune de la buton.  Dacă ați rulat deja o stațiune de junglă de către o locuință permanentă, puteți dori să extindeți aplicația publică cum ar fi locul de joacă pentru copii, piscina, sala de banchet, centru de evenimente mari și multe altele.  Shelter vă va oferi soluția de structură prefabricată la comandă pentru a vă satisface cerințele.  Să începem!
Temporar Clădire Span Clear - Crearea protecției împotriva intemperiilor pentru industria logistică Odată cu dezvoltarea rapidă a comerțului electronic și a afacerilor globale, tot mai multe întreprinderi logistice se confruntă cu o mare cerere pentru logistică și depozitare.  Extinderea spațiului de stocare într-un timp scurt vă va ajuta să vă ocupați de o mulțime de bunuri și alte facilități.  Adăpostul, producătorul industrial de cort industrial, este determinat să dezvolte și să proiecteze structuri prefabricate de dimensiuni diferite pentru a satisface toate cerințele din industria logistică.
Lucrați în compania comercială ca distribuitor de corturi de evenimente? Clientii dvs.
Structurile Clearspans deschide o nouă versiune în designul cortului fără nici o obstrucție în interiorul cortului. Oferă o gamă largă de beneficii pentru afacerea de închiriere a corturilor și a clienților. Unul dintre cele mai mari puncte atractive ale cortului de lustruit este întregul spațiu interior deschis pentru toate facilitățile și participanții. Cu spațiul neobstrucționat, există mai mult spațiu pentru scaune, mese, scenă, dans și oameni. În plus, clema oferă mai multe opțiuni pentru accesorii prin avantajele sale unice. Cum ar fi usa, peretele de sticla, sistemul de podea etc. De asemenea, capacitatea de a atasa garnituri, iluminat, decoratiuni tematice in interiorul cortului.

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon