Search
Close this search box.

Tendința de închiriere a corturi profesionale

Tendința-de-închiriere-a-corturilor-profesionale
Actualizat: February 19, 2024
Publicat: February 1, 2024

De ce Clearspan este popular în industria de închiriere a corturilor

Structurile Clearspans deschide o nouă versiune în designul cortuluifără nici o obstrucție în interiorul cortului. Oferă o gamă largă de beneficii pentru afacerea de închiriere a corturilor și a clienților. Unul dintre cele mai mari puncte atractive ale cortului de lustruit este întregul spațiu interior deschis pentru toate facilitățile și participanții.Cu spațiul neobstrucționat, există mai mult spațiu pentru scaune, mese, scenă, dans și oameni. În plus, clema oferă mai multe opțiuni pentru accesorii prin avantajele sale unice. Cum ar fi usa, peretele de sticla, sistemul de podea etc. De asemenea, capacitatea de a atasa garnituri, iluminat, decoratiuni tematice in interiorul cortului.

15-x-20-Cort-transparent-pentru-adunare-Cumpărături-pentru-corturi-înalte-în-Malaezia-Cort-pentru-micile-părți-pe-pajiște-13

15 de 20m cort transparent pentru prezentarea dezvoltatorilor imobiliari din Malaezia. Cu sistem de iluminat și sistem de iluminat superior.

SHELTER-Corturi-personalizate-corturi-de-gradina-cu-acoperis-curbat-nunta-cort-corturi-pentru-evenimente-48

Acoperiș arc larg de 9 m (30 de picioare) cu extensie în PGA US Tour. Acest tip de design creează mai mult spațiu în aer liber în lounge

Cum rămâne cu vremea controlată? Ca clădire temporară, aceasta este cea mai preocupată întrebare care vizează siguranța. Pentru fabricarea structurilor de cort, întreaga companie de producție ar trebui să aibă inginerie, testare climatică și certificare ignifugă .Pentru clima, care este evaluată pentru încărcăturile de vânt și zăpadă.Iar țesătura acoperită ar trebui să atingă standardul internațional ignifug, cum ar fi Euro-DIN 4102, B1, M2 și / sau American – NFPA 701.

Având în vedere avantajele, alegerea cortului clearspan pentru a fi produsele principale pare a fi o decizie ușoară pentru o companie de închiriere cort. Dar, înainte de a face saltul, factorii de decizie ar trebui să ia în considerare alți factori, inclusiv cererea de pe piață , vânzătorul de corturi , instruirea de instalare și transportul .

Cum de a sări în afaceri închiriere corturi profesionale

Cererea pe piață
Clearspan cort folosit, de obicei, pentru toate tipurile de evenimente, inclusiv promovarea comercială, spectacolul comercial, nunta, gala sau militare, industriale, dezastru, doar pentru a numi câteva.  În afară de aceasta, cortul de curățare poate fi folosit pentru utilizare semi-permanentă, cum ar fi centrul de întreținere a avioanelor , atelierul companiei , biroul etc. Comparativ cu cortul pol, structurile clearspan permit aplicarea pe termen lung prin avantajul propriu.

Veți vedea că există mai multe și mai multe structuri clearspan își arată funcția perfectă în unele evenimente sportive internaționale.  Ca și PGA Tour, Jocurile Olimpice, US Surfing Open , ICC , Evenimentul cu Sailing, și multe altele.  Ei au jucat rolul important ca ospitalitate, salon VIP, baldachin stand, zona de catering și magazinul oficial.

SHELTER-25-x-50m-corturi-nunti-corturi-de-evenimente-de-vanzare-corturi-profesionale-9

25 x 45m multi-vârf combinație nuntă marquee vânzare în Filipine. Construcția modulară permite proiectarea numeroaselor acoperișuri.

Corturi-personalizate-cu-extensie-Eave-pentru-Expoziția-Butterfly-1

Cort de acoperiș de arc de 15 m cu restaurantul tematic semi-permanent

ALEGEREA VANZATORULUI DE TENT
Structurile Clearspan pot fi masive sau mici prin construcția lor modulară.  Ca factor de decizie, veți fi apreciat cu această caracteristică.  Construirea casei de corturi în dimensiuni mici, medii sau mari este ușoară prin creșterea sau micșorarea unității.  Iar cea mai importantă considerație este că unii producători de corturi oferă structuri mici pentru compania de închirieri corturi mici și mijlocii.

Înainte de a cumpăra cortul de cearșafuri de la compania producătorului, ar trebui să luați în considerare câteva întrebări după cum urmează:

  • Inventarul – inventarul este factorul indiferent dacă puteți deține cortul clearspan în timp și la un preț accesibil sau nu.  Inventarul la fața locului este deosebit de important, deoarece cortul de ciment trebuie să fie fabricat printr-un ciclu de producție convențional.  Desigur, unii dintre producatori vor pregati cateva serii de corturi de baza sau produse de mana pentru expediere urgenta.
  • Instruire – nu numai diferența în structuri, dar și instalarea, metoda de fixare între cortul de cârlig și cortul de pol.  Trebuie să întrebați producătorul de soluții de curățare despre instruirea și sfaturile de instalare și dezmembrare.  Odată ce industria corturilor a devenit din ce în ce mai matură, unii dintre producătorii de span clare vor asambla structurile de bază înainte de livrare pentru confortul companiei de închiriere a corturilor.
    În același timp, angajații companiei de închiriere vor avea nevoie de cursuri de instruire pentru vânzarea de cârpe.
  • Prețuri – Calitatea superioară a produselor are propriul preț.  Deși cumpărarea cortului clearspan de la sursă, trebuie să acorde mai multă atenție la cort, care cu preț scăzut.
SHELTER-Corturi-Corturi-pentru-Nunti-Corturi-Nunta-de-Vanzare-Drapaje-Corturi-Cort-Nunta-Pret-236

Cort transparent cu lanternă suspendată pentru ceremonia de nuntă

10-x-25m-Dubla-Decker-VIP-Seat-Canopy-Cort-Acoperiș-curbat-Două-structură-de-poveste-1

Cort de ospitalitate dublă decker, de 10 x 25 m, folosit ca baldachin VIP

UPGRADARE UTILAJ & TRANSPORT
Chiar și cu o cerere clară a pieței și un furnizor de cort fiabil, proprietarii de închiriere trebuie să ia în considerare transportul și logistica înainte de a adăuga un interval de timp clar în lista de produse.

  • Deși aveți un echipament de bază în instalarea unui cort de dimensiuni mai mici, puteți să vă gândiți la acest instrument în construirea unui spațiu mai mare. Stivuitoarele ar putea fi necesare la încărcarea și instalarea unui cort de dimensiuni mari. De asemenea, trebuie să pregătiți o mașină de spălat mare pentru a menține structura și materialul după închiriere.
  • Transportul trebuie, de asemenea, să fie gândit. Cele mai multe corturi de cort și corturi de cadru se pot potrivi într-un container de 20 de picioare. Dacă doriți să vă întăriți afacerea dvs., puteți avea nevoie de un camion mare sau de remorci pentru a se descurca.

Evident, cortul clearspan oferă o dimensiune mai mare a cortului și accesoriilor pentru o companie de închiriere și pune afacerea cortului în următorul nivel. Cortul Clearspan pare ca o hârtie albă pe care o puteți decora în întreaga libertate. Cunoașteți cererea de pe piața locală, ceea ce aveți nevoie de la producător, capacitățile dvs. și când vă veți pregăti să faceți salt, veți fi mai clare în ceea ce privește industria.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon