Caută
Close this search box.

Terenuri Sport 

Teren de Sport Acoperite

Teren de sport acoperite sunt sisteme de acoperire ideale pentru săli de sport, terenuri de fotbal, terenuri de tenis, piscină și patinoar etc. Fie ca se doreste prelungirea sezonului pe tot anul sau se doreste ca activitatea sportiva pe timp de vara sa nu se mai desfasoare sub soare și în timpul iernii pentru a vă proteja sub zi cu zăpadă, acoperirea unui teren de sport reprezinta o solutie optima pentru cei care il intrebuinteaza.

Acoperişul deschis la culoare asigură trecerea luminii şi permite utilizarea halei pe timp de zi fără a fi nevoie de lumină artificială. Iar în noaptea întunecată, vă puteți bucura în continuare de sport sub cort sport acoperit.

Acoperiri Terenuri Sport pentru Handbal Curtea de Formare
Terenuri Sport

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon