Caută
Close this search box.

Top 10 petreceri tematice pentru divertisment în aer liber

SHELTER-Cort-de-partid-Nunta-curte-idee-pentru-petrecerea-în-aer-liber-2-300x175
Actualizat: februarie 19, 2024
Publicat: februarie 1, 2024

Aruncarea Petrecerii La Backyard Cu Tema Acestor Părți

Vara este deja atinsă, nu puteți aștepta să vă petreceți petreceri de vară în curte. Pentru absolvire, nunta, adunarea de weekend. INDIFERENT DE! Vara este cel mai bun sezon pentru divertisment în aer liber. Multe ocazii importante au loc la sfârșitul verii și începutul verii, când vremea este cooperativă, iar oaspeții se află într-o atmosferă mai sărbătoare. Unele ocazii ar putea fi evidente, în timp ce altele sunt puțin mai neobișnuite. Data viitoare când aveți o ocazie specială, verificați această listă pentru a vedea dacă ar putea exista o temă sau un motiv pentru a petrece afară, sub soare și mai târziu, luna și stelele.

SHELTER-Cort-de-partid-Nunta-curte-idee-pentru-petrecerea-în-aer-liber-1-300x175
SHELTER-Cort-de-partid-Nunta-curte-idee-pentru-petrecerea-în-aer-liber-3-300x175
SHELTER-Cort-de-partid-Nunta-curte-idee-pentru-petrecerea-în-aer-liber-8-300x175
SHELTER-Cort-de-partid-Nunta-curte-idee-pentru-petrecerea-în-aer-liber-4-300x175

Gratar
Gratarul sau grătarul este în exterior, deci este normal să țineți și petrecerea în aer liber. Există ceva despre mirosul delicios de carne pe grătar, căldura, băuturile răcoritoare și atmosfera informală care face ca grătarele să fie una dintre cele mai plăcute din toate experiențele de divertisment în aer liber.

Petrecere cu cocktail
Nu există loc mai bun pentru a organiza o petrecere în grădină decât în ​​aer liber, într-o grădină. Acest lucru poate părea evident, dar există mai mult. Grădina trebuie să fie primitoare, frumoasă, încântătoare și bine ținută. În timp ce este mai formal și mai elegant decât un picnic sau un grătar, petrecerea de grădină nu trebuie să fie costisitoare. O atenție deosebită trebuie acordată meniului – lăsați joesul neplăcut pentru o altă ocazie – împreună cu detalii cum ar fi setările de masă, fețe de masă, servetele, piese centrale și prezentare.

Backyard Campout
Copilul dumneavoastră are o zi de naștere de vară? Ce zici de a vă invita pe câțiva prieteni pentru un campagiu în curtea din spate, complet cu câini calzi prăjiți, s’mores, povești fantomă, corturi și o plimbare cu cartierul naturii?

Chiar dacă nu există zile de naștere de vară sau chiar o curte, un mic patio sau balcon va fi suficient. Una dintre cele mai bune momente pentru tabără este în timpul campaniei anuale Great American Backyard Campaign a Federației Naționale a Sălilor.

Nuntă
Ținând o nuntă într-o curte bine întreținută, cu o grădină înflorită este o soluție minunată pentru un cuplu de mireasă la un buget. Poate fi o atmosferă caldă și intimă, fără îngrijorare cu privire la închirierea unei facilități de oră.

Adevărat, este nevoie de o mulțime de planificare, de cunoștințe în grădină și de a atrage ajutorul prietenilor și membrilor familiei, dar o nuntă în aer liber, acasă, poate fi mult mai plăcută și mai intimă decât un club de țară local sau un restaurant.

Gândește-te doar la posibilitatea de a recupera o casă și o curte cu mobilier de patio de epocă care ar fi prezentat pentru imagini și auto-uri – nu ar trebui să închiriezi nimic și ar face ocazia chiar mai specială și fermecătoare.

Luau sau Tiki Party
O fascinație de mult timp cu tropicele a făcut luaus una din temele preferate pentru petreceri în aer liber. Decoratiuni sunt disponibile la magazinele de petreceri si on-line, iar oaspetii sunt de obicei mai mult decat dispusi sa intre in starea de spirit prin purtarea de camasi hawaiiene, rochii, leis – poate chiar un sutien de nuca de cocos.

Un grătar, băuturi tropicale exotice, muzică hawaiană și plante tropicale îi ajută pe toți să se bucure de atmosfera relaxată, festivă, “insulară”.

Absolvire
Indiferent dacă oaspetele de onoare este absolvit de la preșcolar, liceu sau colegiu, cele mai multe ceremonii de început apar în mai sau iunie, când vremea este caldă. Oaspeții pot include membri ai familiei de vârste mixte, alături de prietenii celor care își dorește să înoate, să danseze, să mănânce, să prajesc în viitor sau pur și simplu să stea în picioare până la orele de lucru. O curte festivă în vara devreme este locul perfect pentru o petrecere.

Petrecere la piscina
Lucky – aveți o piscină în curtea din spate, pe care vă (sperăm) o țineți curată și întrețineți în mod regulat. Orice ocazie – o zi de naștere, o absolvire, 4 iulie, sau o adunare ocazională – este motivul perfect pentru a face petrecerea un partid la piscină. Doar asigurați-vă că oaspeții dvs. au un loc să-și schimbe hainele, sunt familiarizați cu regulile de siguranță și că un inspector de apă sau salvamar desemnat este la bord pentru a face o sărbătoare sigură, mai ales dacă copiii sunt prezenți.

Tubul Hot Tub
Dacă aveți un centru spa de dimensiuni reduse – de obicei un loc de șase sau mai mulți – și oaspeții care sunt confortabili purtând costume de baie în jurul valorii de unul de altul, atunci o petrecere cu cadă cu hidromasaj poate fi o modalitate amuzantă de a distra un grup mic, oricând pe an.

Tea Party
O petrecere de ceai în aer liber poate fi un fel de petrecere în grădină, cu câteva diferențe: meniul este ceai – de obicei fierbinte – împreună cu sandwich-uri mici de ceai, fructe și deserturi. Doamnelor îi place petreceri de ceai, și asta include și tinerele doamne. Dacă oaspeții sunt sub vârsta de 10 ani, includeți farmecuri fermecătoare, cum ar fi seturi de ceai pentru copii sau păpuși și mese și scaune pentru copii de dimensiuni mici. Nu trebuie să costați prea mult – este nevoie de câteva planificări pentru al scoate și de ao face special.

Film de petrecere în aer liber
Unii oameni au amintiri plăcute de a se strânge într-un vagon de stație și de a merge la un cinematograf în timp ce erau mai tineri. În timpul întreruperii, unele dintre aceste teatre în aer liber aveau chiar și echipamente pentru joacă pentru copii, permițându-vă să legeți, în timp ce tata se afla în linie pentru câini calzi și popcorn.

Refaceți fiorul de a viziona un film pe un ecran mare sub

SHELTER-Cort-de-partid-Nunta-curte-idee-pentru-petrecerea-în-aer-liber-5-300x175
SHELTER-Cort-de-partid-Nunta-curte-idee-pentru-petrecerea-în-aer-liber-6-300x175
SHELTER-Cort-de-partid-Nunta-curte-idee-pentru-petrecerea-în-aer-liber-7-300x175

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon